Dealer van Toyota vorkheftrucks & BT warehouse
Vlaming Groep B.V. uw importeur van MP voor de Benelux

U bent hier

Home

Magazijn & Werkplaats

vlaming-agri-werkplaatsDe werkplaats en het magazijn worden aangestuurd door Patrick Kaag, sinds 2006 magazijnbeheerder, voorheen 14 jaar landbouwmonteur bij Vlaming. Naast Patrick is er een 2e servicecoordinator voor de afdeling intern transport, Taco Kreuning voorheen servicemonteur & planner bij Toyota Nederland.

Jan Leclaire is de magazijnbeheerder van Vlaming Groep B.V. met als specialiteit intern transport.

werkplaats-vlaming-agriHet magazijn is de laatste jaren enorm gegroeid vanwege de filosofie dat ieder onderdeel wat wij meer dan 2 keer verkopen per jaar op de plank zou moeten liggen om een snelle service te kunnen bieden aan onze klanten. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de landelijke trend om juist het voorraadniveau naar beneden te brengen, de meeste onderdelen kunnen immers binnen 24 uur geleverd worden.

Inmiddels heeft Vlaming Irridelta een webshop geintroduceerd voor het eenvoudig bestellen van onderdelen, handleidingen en onderdelenboeken, klik hier om de webshop te bezoeken.

Laatste nieuws

Design awards voor Toyota Material Handling

Het TMHE design centrum heeft een grote internationale reputatie voor het ontwerpen van functionele en ergonomische intern transportmiddelen met...

Navigeer naar

Vlaming Occasions
Occasions
Vlaming Verhuur
Verhuur
Vlaming Service
Service

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy