U bent hier

Home

Verhuur Heftrucks

Vorkheftrucks belangrijk voor bedrijven in agrarische, transport en logistieke sector

Wie een logistiek proces moet invullen, weet hoe belangrijk het hebben van voldoende magazijnruimte en bijhorende machines is. Een van de belangrijkste machines in dit soort situaties zijn goede vorkheftrucks. Hiermee kan het proces in het magazijn of loods in goede banen worden geleid. Met het huren of kopen van een vorkheftruck is het verplaatsen van goederen een peuleschil. Vlaming Intern Transport heeft verschillende elektrische, diesel en LPG vorkheftrucks te huur voor een korte of lange termijn. Er is keuze uit vorkheftrucks uit de Toyota Tonero serie, Toyota Tonero High Tonnage vorkheftrucks en de Toyota 8FGCU vorkheftrucks

Vorkheftruck huur of lease is een prima optie

Als ondernemer bestaan er verschillende mogelijkheden t.a.v. het investeren in een Toyota vorkheftruck. De keuze voor het huren van een vorkheftruck of voor de aankoop van één of meerdere vorkheftrucks is afhankelijk van enkele variabelen, die een bedrijfseigenaar moet afwegen om de juiste keuze te maken. De keuze om een machine in te huren bij een vorkheftruck verhuur bedrijf als Vlaming Intern Transport, biedt interessante voordelen in bepaalde situaties:

  • Bij het huren van een Toyota vorkheftruck wordt een bedrijf ontzorgd. Een bedrijf hoeft zich dan niet bezig te houden met zaken als verzekeringen, onderhoud, service en reparaties. Deze zijn namelijk in een huur- of leasecontract inbegrepen. Dit scheelt een hoop werk, geld en tijd!
  • De aanschaf van een machinepark met meerdere heftrucks is voor veel bedrijven een flinke investering. Wanneer een bedrijf kiest voor het inhuren van één of meerdere vorkheftrucks is een enorme kapitaalinjectie niet noodzakelijk. Periodiek wordt een standaardbedrag voor de vorkheftruck in rekening gebracht, waarbij alles is inbegrepen.
  • Na afloop van de huurperiode worden de machine per omgaande opgehaald. Bij vorkheftruck verhuur hoef je de vorkheftrucks niet door te verkopen om een deel van de gemaakte kosten zien terug te krijgen. Ook dit bespaart je een hoop tijd en moeite.
  • Is er binnen een bedrijf sprake van veel capaciteitsschommelingen en veranderende voorraden? Dan is het huren van vorkheftrucks de perfecte oplossing. Besluit een bedrijf om te gaan huren, dan kan het machinepark qua omvang snel aangepast worden aan de behoefte. Veel ondernemers hebben een ruim park met vorkheftrucks, waarvan er een flink aantal vaak ongebruikt in de loods staat. Met ingehuurde vorkheftrucks kan een bedrijf inspelen op de behoefte. Een grote mate van flexibiliteit is dan ook gewaarborgd.
  • Een of meer vorkheftrucks huren betekent dat je altijd over relatief nieuw materieel beschikt. En verder heb je natuurlijk een ruime keuze aan formaten, aandrijving (elektrisch of diesel/lpg), hefvermogen en capaciteit vorkheftrucks.

Mogelijkheden in overvloed bij Vlaming Intern Transport

Er zijn tal van modellen vorkheftrucks te huur bij Vlaming Intern Transport in Zwaagdijk-Oost (Noord-Holland). Zo kun je bij ons kiezen voor een elektrische vorkheftruck, of voor een vorkheftruck met een verbrandingsmotor. Bekijk ons volledige aanbod vorkheftrucks en neem contact op voor het huren van een vorkheftruck!

Laatste nieuws

Design awards voor Toyota Material Handling

Het TMHE design centrum heeft een grote internationale reputatie voor het ontwerpen van functionele en ergonomische intern transportmiddelen met...

Navigeer naar

Vlaming Occasions
Occasions
Vlaming Verhuur
Verhuur
Vlaming Service
Service

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy