Dealer van Toyota vorkheftrucks & BT warehouse
Vlaming Groep B.V. uw importeur van MP voor de Benelux

U bent hier

Home | Nieuws

Design awards voor Toyota Material Handling

Het TMHE design centrum heeft een grote internationale reputatie voor het ontwerpen van functionele en ergonomische intern transportmiddelen met karakter en stijl. Het design-team is dan ook trots op de behaalde en genomineerde machines uit de hele truckrange.

Door een goede samenwerking met klanten, ergonomische experts, ontwerpers, marketing experts en verkoper ontwikkelt TMHE de machines voor uw intern transportvloot.

Het doel van TMHE is het continue ontwikkelen en ontwerpen van de beste oplossingen voor onze klanten.

Behaalde awards

 

In totaal is de Toyota Material Handling Group genomineerd voor 30 awards in de afgelopen zes jaar, waarbij de circa 15 awards zijn toegekend door vooraanstaande bureau's op het gebied van ergonomie, veiligheid, productiviteit en design.Deze nominaties geven aan dat de Toyota Material Handling Group continue machines opnieuw ontwerpt of door ontwikkelt. Hierbij streeft de Toyota Material Handling Group naar het ontwikkelen en ontwerpen van innovatieve machines, waarbij het verbeteren van de efficiëntie in het logistieke proces ten alle tijden het doel is.

 

Laatste nieuws

Design awards voor Toyota Material Handling

Het TMHE design centrum heeft een grote internationale reputatie voor het ontwerpen van functionele en ergonomische intern transportmiddelen met...

Navigeer naar

Vlaming Occasions
Occasions
Vlaming Verhuur
Verhuur
Vlaming Service
Service

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy