U bent hier

Home

Palletwagen Elektrisch verhuur

Pallettrucks zijn onmisbare hulpmiddelen in de wereld van transport en logistiek. Ze kunnen worden gebruikt om te laden, lossen en horizontaal transport van goederen. Wie kiest voor het huren van een elektrische pallettruck - ook wel elektrische pompwagen genoemd - profiteert van de nodige voordelen van dit transportmiddel.

Voordelen van inhuur van een elektrische pallettruck

De belangrijkste pluspunten van pallettruck verhuur zijn: 

  • Wie kiest voor een huurtruck heeft de garantie op een goed onderhouden elektrische pallettruck, die aan alle veiligheidseisen voldoet. Het voordeel van een huur pallettruck is dat Vlaming Groep zorg draagt voor het onderhoud, eventuele reparaties en transport.
  • Een verhuur pallettruck of pompwagen is ideaal om te gebruiken in magazijnen waar de ruimte schaars is. Met een huur pallettruck kunnen pallets snel en veilig vervoerd worden binnen het magazijn. De verhuur pallettrucks zijn zeer wendbaar in compacte ruimtes en in veel gevallen dan ook praktischer dan een heftruck. 
  • Ons verhuurassortiment Toyota pallettrucks biedt u de garantie op sterke palletwagens van topkwaliteit met een groot hefvermogen tot wel drie ton. 

De mogelijkheden qua pallettruck verhuur: soorten pallettrucks

In ons ruime verhuurassortiment kunt u terecht voor meerdere typen pallettrucks, Vlaming Intern Transport heeft verschillende modellen Toyota/BT Levio elektrische pallettrucks voor verhuur op voorraad: meeloop pallettrucks, platform pallettrucks, inzittende pallettrucks en instaande pallettrucks.

Bekijk ons assortiment pallettrucks en/of vraag meer informatie aan 

Kijk op onze website naar alle specifieke modellen pallettrucks uit ons assortiment en laat u overtuigen door een Toyota pallettruck. Neem bij vragen of opmerkingen gerust contact op met ons verkoopteam van Vlaming Intern Transport of vul het informatieformulier in. Eén van onze ervaren medewerkers helpt u graag verder!

Laatste nieuws

Design awards voor Toyota Material Handling

Het TMHE design centrum heeft een grote internationale reputatie voor het ontwerpen van functionele en ergonomische intern transportmiddelen met...

Navigeer naar

Vlaming Occasions
Occasions
Vlaming Verhuur
Verhuur
Vlaming Service
Service

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy