Vlaming Groep B.V., uw importeur van MP voor de Benelux
Dealer van Toyota vorkheftrucks & BT warehouse

U bent hier

Home

Werkplaats & magazijn

De werkplaats en het magazijn worden aangestuurd door Piet Neuvel die vanaf het eerste uur bij Vlaming Groep B.V. werkzaam is.

Naast Piet Neuvel is er een 2e servicecoordinator voor de afdeling intern transport, Taco Kreuning voorheen servicemonteur & planner bij Toyota Nederland.

Patrick Kaag is de magazijnbeheerder van Vlaming Groep B.V. sinds 2006, voorheen 14 jaar landbouwmonteur geweest bij Vlaming. Jan Leclaire ondersteunt Patrick Kaag in het magazijn met als specialiteit intern transport.

Het magazijn is de laatste jaren enorm gegroeid vanwege de filosofie dat ieder onderdeel wat wij meer dan 2 keer verkopen per jaar op de plank zou moeten liggen om een snelle service te kunnen bieden aan onze klanten. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van de landelijke trend om juist het voorraadniveau naar beneden te brengen, de meeste onderdelen kunnen immers binnen 24 uur geleverd worden.

Inmiddels heeft Vlaming Irridelta een webshop geintroduceerd voor het eenvoudig bestellen van onderdelen, handleidingen en onderdelenboeken, klik hier om de webshop te bezoeken.

Laatste nieuws

Vacature servicemonteur

Wegens uitbreiding van ons serviceteam voor Intern Transport zijn we per direct op zoek naar een servicemonteur.

...

Navigeer naar

Vlaming Occasions
Occasions
Vlaming Verhuur
Verhuur
Vlaming Service
Service

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving